Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 februarie 2012

PULPE PE SARE

Astazi s-au anuntat in vizita niste prieteni si asa ca am hotarat sa fac niste pulpe pe sare.....va spun ca am incercat pentru prima data sa le fac anul trecut de ziua mea si desi am plecat la drum cu inima indoita gandindu-ma ca vor iesi foarte uscate si cu prea multa sare, au iesit absolut delicioase , foarte fragede si foarte gustoase.De atunci le prepar mai mereu....sper sa va faca cu ochiul



Este o reteta extraordinar de simpla si la indemana....mai ales ca nu trebuie sa stai langa ea :)


Am scos din congelator 10 plupe , le-am deghetat , spalat , curatat si crestat......am pus in tava de aragaz sare mare , un strat cam de 1 cm , am asezat pulpele si le-am presarat doar cu delicat....nimic altceva

Imi cer scuze...am uitat sa le fotografiez cand le-am pus in tava.....si fiindca mi-am adus aminte la jumatate de ora dupa ce le bagasem in cuptor...le-am fotofrafiat atunci.


Trebuie sa specific faptul ca merge pusa in tava si sare fina...ies la fel de bune. Va spun din proprie experienta.
Se pot servi cu orice garnitura.
Noi le-am servit cu cartofi prajiti si salata de varza murata.
Sa aveti pofta!

10 comentarii:

  1. Arata foarte,foarte apetisante.Eu nu am facut,parca imi este teama sa nu fie prea sarate.Mie nu-mi place mancarea prea sarata.Pupici!

    Sper sa nu te superi ca-ti spun,dar poti,desigur daca doresti sa scoti cuvantul acela de verificare,care nu te ajuta cu nimic,dar care ingreuneaza postarea de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dia l-as scoate....dar nu stiu cum....stii tu cumva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Te duci in Tabloul de bord la "Design",iti apare pagina si te duci la "Setari",iti apare inca o pagina si te duci unde scrie cu litere mai mici si albastre "Comentarii" te duci acolo si iti apare undeva mai jos scris cu litere groase"Vreti sa afisati verificarea cuvintelor pentru comentarii?",setezi bulinuta cu NU,apoi dai jos la "Salvati setarile" si apoi dai "Vizualizare blog".

    Fiind blogul tau nu vei vedea verificarea cuvintelor,dar cine iti lasa comentarii nu se mai chinuie cu respectivul cuvant.Si eu l-am scos la mine pentru ca enerva pe multi,asa mi s-a spus.
    Te pup si sper ca ti-am fost de folos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bune! Am facut si eu pui pe sare si mi-a fost teama ca va iesi foarte sarat, dar a fost grozav de bun! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dia nu reusesc deloc.....am gasit tabloul de bord-design-setari-comentarii si nu imi apare nicaieri sa dezactivez chestia ai....uite ce apare la comentarii :
    Comentarii



    Locaţia comentariilor ?


    Încorporat








    Cine poate face comentarii?

    Oricine - include utilizatorii anonimi
    Utilizator înregistrat - include OpenID
    Utilizator cu Conturi Google
    Numai membrii acestui blog




    Moderarea comentariilor ?


    Întotdeauna

    Uneori

    For posts older than days
    Niciodată



    Doresc ca solicitările pentru moderare să se trimită prin e-mail la










    Afişaţi backlinkurile ?


    Afişează









    Mesaj formular comentarii

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta vroiam sa va spun si eu....la fel ca si voi am avut indoieli ca vor iesi foarte sarate dar nu a fost deloc asa...sa aveti pofta

    RăspundețiȘtergere
  7. Casuta despre care ti-am scris apare sub Moderarea comentariilor.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. dia nu apare nicaieri sub moderarea comentariilor chestia aia de dezactivare...apare strict ce am copiat eu mai sus. sub miderarea comentariilor imi apare
    - doresc ca solicitarile legate de moderarea comentariilor sa imi fie trimise pe adresa de mail
    - si mai apare afisarea blacklinkurilor
    chiar ma supara ca nu gasesc....

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu ce se intampla.La mine apare exact asa cum ti-am scris.Eu am scos mai demult cuvantul de verificare,poate ca s-a schimbat ceva intre timp.Dar daca la mine nu-mi apare pagina decat asa cum ti-am scris nu stiu cum as putea sa te ajut.Am incercat in fel si chip si nu-mi apare alta pagina.Imi pare tare rau.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. imi pare rau si mie caci imi dau seama ca este destul de stresant pentru cei care comenteaza...eu totusi voi mai cauta , eventual aprind si lumanarea ca sa il gasesc mai repede. multam frumos si te pup

    RăspundețiȘtergere