Avem nevoie de chiftele ( deja preparate: vezi reteta la chiftelute de pui) , ulei , bulion , sare , piper , apa si o lingurita otet
Cum procedam......punem cateva linguri de ulei la incins apoi adaugam bulion ( cantitatea de bulion dupa preferinte ) si lasam sa se caleasca un pic bulionul apoi adaugam 2 cani cu apa , si condimentele si lasam sa fiarba pana da in clocot.....apoi punem chiftelutele si mai lasam sa fiarba asa inca 10 minute.
Aceeasi mancarica urmeaza sa postez si eu :)) Imi place la nebunie!!!! Pupici!
RăspundețiȘtergereAsata-i pe placul Dianei mele.Pup!
RăspundețiȘtergeresi lui Yanis al meu ii plac mult chiftelutele dar nu cu sos ci uscate....ia cate una si fuge cu ea prin casa ....si intr-o secunda a si inghitit-a ...asa de tare ii plac
RăspundețiȘtergere