Am spalat 2 morcovi , 2 cepe , un ardei gras , le-am maruntit si le-am pus la fiert cu o sticla cu rosii din camara , iar intre timp am pregatit perisoarele :aveam prin congelator niste pulpe de pui pe care le-am dezosat
am amestecat apoi compozitia cu o mana de orez si am inceput sa formez perisoarele
le-am adaugat in ciorba cand aceasta deja fiersese ceva timp impreuna cu o mana de orez.
Spre final , am potrivit de sare si de acreala ( cu zeama de lamaie ) , am batut 2 oua zdrente peste ciorba si am presarat patrunjel uscat.
POFTA BUNA !
Pe gerul acesta cand imi ingheata si gandurile,ar merge de minune o ciorba calda.Maine am si eu in plan sa o gatesc.Imi place mult ciorba ta.Pupici!
RăspundețiȘtergeresi mie imi plac mancarurile tale....toatye...fara exceptie. esti o gospodina desavarsita.pooopicei
RăspundețiȘtergere