Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 februarie 2012

FRIPTURA DE PUI CU CARTOFI SI SUNCA TARANEASCA


Felul doi pe ziua de azi :
4 pulpe de pui le-am taiat pe jumatate , le-am spalat si le-am asezat in tava de aragaz , am curatat cativa cartofi pe care la fel i-am taiat pe jumatate si i-am asezat in tava printre bucatile de carne , am asezat si usturoiul taiat rondele si sunculita traditionala afumata de tatal meu .....si le-am condimentat pe toate.

.
Apoi am pregatit un sos foarte simplu din 2 cani de apa , 2 linguri de bulion , putina sare si putin piper si binenteles si marar ptr ca eu iubesc verdeturile in mancare



dupa care l-am adaugat in tava



Priviti cum arata cand a fost gata....

Sa va mai spun ca am servit cu mare pofta?

4 comentarii:

  1. Am venit intr-un suflet pana aici.Mai ai?Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. da...chiar daca se termina mai puneam de una....te astept cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare buna mai e.... mi-ai facut pofta!!! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. v-o recomand sa o incercati...e foarte buna...deja s-a mancat toata tava :)

    RăspundețiȘtergere