Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 februarie 2012

CHIFTELUTE MARINATE

Avem nevoie de chiftele ( deja preparate: vezi reteta la chiftelute de pui) , ulei , bulion , sare , piper  , apa si o lingurita otet
Cum procedam......punem cateva linguri de ulei la incins apoi adaugam bulion ( cantitatea de bulion dupa preferinte ) si lasam sa se caleasca un pic bulionul apoi adaugam 2 cani cu apa , si condimentele si lasam sa fiarba pana da in clocot.....apoi punem chiftelutele si mai lasam sa fiarba asa inca 10 minute.

3 comentarii:

  1. Aceeasi mancarica urmeaza sa postez si eu :)) Imi place la nebunie!!!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. si lui Yanis al meu ii plac mult chiftelutele dar nu cu sos ci uscate....ia cate una si fuge cu ea prin casa ....si intr-o secunda a si inghitit-a ...asa de tare ii plac

    RăspundețiȘtergere